LVI-lämmitys

Alfa Laval tarjoaa energiaa säästäviä ratkaisuja asuintalojen, liiketilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten tarpeisiin. Tavoitteenamme on optimoida olosuhteet sopiviksi sisätiloissa, uima-altaan veden lämpötiloista aina lämpimään käyttöveteen.

Heating general 640x360

On-demand webinar | Reach the lowest operating cost with certified performance

Opi kuinka AHRI kolmannen osapuolen suorituskykysertifiointi voi auttaa sinua saavuttamaan alhaisimmat käyttökustannukset ja energiansäästöt taatun suorituskyvyn avulla.

Nordic-AHRI-webinar Vignette 640x369 2022

Älykäs energiankäyttö

Ratkaisumme edistävät älykästä energiankäyttöä lämpimän veden lähteestä riippumatta. Esimerkiksi kesällä, kun rakennuksen lämmitysjärjestelmää ei käytetä täydellä kapasiteetilla, ylimääräistä kapasiteettia voidaan käyttää ulkouima-altaiden lämmittämiseen. Rakennusten lämmityksessä voidaan säästää energiaa ja pienentää kustannuksia ottamalla lämpöä talteen tuotannossa ja muissa prosesseissa.

Uusiutuvan energian käyttö

Alfa Laval on sitoutunut käyttämään uusiutuvia energialähteitä energiaa säästävissä lämmitysratkaisuissaan aina, kun se on mahdollista. Kierrätettyä tai uusiutuvaa energiaa, kuten maalämpöä tai aurinkoenergiaa, voidaan usein käyttää lämmitysjärjestelmissä vaihtoehtoisena tai täydentävänä energialähteenä.

Alfa Lavalin 360°-palveluvalikoima

Alfa Lavalin kattavan huoltopalveluvalikoiman avulla pidät laitteesi parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme parantaa tuotteidesi suorituskykyä.