Jäähdyttimen suojaus

Saasteet vaarantavat jäähdyttimen suorituskyvyn, sillä lauhdutin reagoi herkästi moniin saasteisiin liittyviin yleisiin ongelmiin. Alfa Laval on kehittänyt uusia tapoja jäähdyttimen suojaamiseksi sisällyttämällä tehokkaan lämmönvaihtimensa taloudellisiin ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin, jotka perustuvat vapaajäähdytykseen.

Chiller-protection 640x360

Saasteet heikentävät suorituskykyä

Saasteinen toimintaympäristö lisää lauhduttimen vaurioitumisesta johtuvan jäähdytinseisokin riskiä.  Kustannustehokasta jäähdyttimen suojausta tarvitaan, koska syövyttävät kloridit, epäpuhtaudet ja veden biologinen aktiivisuus vaurioittavat herkästi lauhdutinta. 

Vapaajäähdytyksen merkitys jäähdyttimien suojaamisessa

Alfa Lavalin tiivisteelliset lämmönvaihtimet ovat taloudellinen ja erittäin tehokas keino suojata lauhdutinta jäähdyttimissä. Jäähdytystorniin ja jokeen, järveen tai muuhun vapaajäähdytysjärjestelmään yhdistettynä levylämmönvaihtimemme suojaavat jäähdytintä epäsuorasti. Verrattuna ratkaisuun, jossa jäähdytyslähde on suorassa yhteydessä jäähdyttimeen, tämä ratkaisu poistaa saasteisiin liittyviä ongelmia, parantaa lauhduttimen luotettavuutta ja pienentää ylläpitokustannuksia.

Tulevaisuuden tiennäyttäjä

Alfa Lavalin 360°-palveluvalikoima

Alfa Lavalin kattavan huoltopalveluvalikoiman avulla pidät laitteesi parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme parantaa tuotteidesi suorituskykyä.

 

Vastaavia tuloksia ei löytynyt