Search within pages and documents

Pyydä yhteydenottoa Alfa Lavalilta

Valitse maasi.

Kaukolämmitys

Alfa Lavalin levylämmönvaihtimet ja järjestelmät ovat avainasemassa kaukolämmityksessä. Kaukolämpö on luotettava, ympäristöystävällinen ja joustava lämmitysmenetelmä, jossa voidaan käyttää erilaisia lämmönlähteitä – myös uusiutuvista tai kierrätetyistä lähteistä saatavaa energiaa.

  • Liittyvät sovellukset
  • Liittyvät tuotteet
  • Huoltopalvelut

Taloudellisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja

Kaukolämmityksessä lämpöä  toimitetaan energialaitoksista lämmönjakokeskusten kautta yksittäisiin rakennuksiin. Alfa Lavalin kompaktit levylämmönvaihtimet ja lämmitysjärjestelmät ovat kaukolämpöverkon keskeisiä osia. Alfa Lavalin energiatehokkaat levylämmönvaihtimet pienentävät kustannuksia ja ympäristövaikutuksia kaukolämpöjärjestelmissä aiemmin käytettyihin putkilämmönvaihtimiin verrattuna. Alfa Lavalin lämmönvaihtimia ja järjestelmiä käytetään kaukolämpöjärjestelmissä kaikkialla maailmassa.

Vaivaton ja joustava käyttää

Kuluttajalle kaukolämmitys on vaivaton tapa hankkia energiaa. Kaukolämmitysjärjestelmän lämpökeskus on kätevämpi ja tehokkaampi ratkaisu kuin yksittäisten talojen pienet lämmitysjärjestelmät. Kaukolämmitys on joustava ja energiatehokas valinta. Siinä voidaan käyttää myös uusiutuvaa energiaa sekä teollisista prosesseista, jätteiden polttamisesta ja muista vastaavista lähteistä saatavaa kierrätettyä energiaa.

Tervetuloa Nordbygg 2018 -messuille Tukholmaan 10.-13. huhtikuuta!

Nordbygg-messut Tukholmassa 10.-13.4.2018

Alfa Lavalin osasto: A25:11

www.nordbygg.se

Alfa Lavalin LVI-oppaasta löydät kaiken, mitä tarvitset LVI-sovelluksiisi. 

Lue lisää

Alfa Lavalin kattavan huoltopalveluvalikoiman avulla pidät laitteesi parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme parantaa tuotteidesi suorituskykyä.

 

Yhteydenottopyyntö

Tarjouspyyntö Kaukolämmitys