Vapaajäähdytys ilmalla

Ulkoilmaan perustuva vapaajäähdytys käyttää veden jäähdyttämiseen kylmää ulkoilmaa. Mekaaniseen jäähdytykseen verrattuna tämä menetelmä on taloudellinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Lue lisää vapaajäähdytyksen merkittävistä hyödyistä eri käyttötarkoituksissa ja sisällytä se kattavaan jäähdytysratkaisuun.

Free cooling air 640x360

Löydä oikea jäähdytysyhdistelmä

Vapaajäähdytys täyttää jäähdytystarpeet kylminä vuodenaikoina, kun ulkoilman lämpötila laskee vaaditun prosessilämpötilan alapuolelle. Ilmajäähdytysratkaisuissa ilma kulkee nestejäähdyttimen, adiabaattisen jäähdyttimen tai jäähdytystornin läpi lämmönvaihtimeen. Laajan sovellusosaamisensa avulla Alfa Laval pystyy määrittämään optimaalisen tasapainon vapaajäähdytyksen ja koneellisen jäähdytyksen välille ympärivuotiseen käyttöön. Jäähdytysjärjestelmän käytön ja vapaajäähdytyksen välinen energiasuhde on 5:1 mekaaniseen jäähdytykseen verrattuna.

Hyödynnä vapaan jäähdytyksen edut

Alfa Laval tarjoaa ainoana toimittajana adiabaattisen tai nestejäähdyttimen ja tiiviisteellisen levylämmönvaihtimen yhdistelmän ulkoilmaan perustuvien vapaajäähdytysjärjestelmien perustaksi. Tehokas lämmönsiirto on keskeistä täyden hyödyn varmistamiseksi vapaajäähdytyksessä. Siksi Alfa Lavalin lämmönvaihtimia käytetään ulkoilmaan perustuvissa vapaajäähdytyssovelluksissa kaikkialla maailmassa

Tulevaisuuden tiennäyttäjä

Alfa Lavalin 360°-palveluvalikoima

Alfa Lavalin kattavan huoltopalveluvalikoiman avulla pidät laitteesi parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme parantaa tuotteidesi suorituskykyä.

 

Vastaavia tuloksia ei löytynyt