Alfa Laval - Lämmityksen ja jäähdytyksen hubi

Alfa Laval heating and cooling hub ice chilli top 1200x400

Alfa Lavalin hubi lämmitys- ja jäähdytyssovelluksille

Lämmityksen ja jäähdytyksen hubi, tietokeskus kaikkille sovelluksille. Vuosien tutkimus ja testaus ovat johtaneet maailman edistyksellisimpiin levylämmönvaihtimiin lämmitys- ja jäähdytystehtäville. Alfa Lavalin ainutlaatuisilla ominaisuuksilla varustetut mallit parantavat tehokkuutta, luotettavuutta ja käyttökelpoisuutta.


Etsin tuotteita

Löydä sopiva ratkaisu sovelluksellesi markkinoiden joustavimmalla lämmönvaihdinvalikoimalla.

Selaa tuotteita Selaa BIM-tiedostoja

Tuoteuutiset

Lue lisää Alfa Lavalin lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen kehityksestä ja innovaatioista.

Katso uusin

Etsin vastauksia

Hanki ohjeita, vianmääritys tai tukea kokeneilta alan asiantuntijoilta.

Lisätietoja


Pika-valintaopas

Alfa Laval -tuoteopas on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voit valita parhaan ratkaisun sovelluksellesi. Siinä luetellaan myös paikalliset Alfa Laval -yhteistyökumppanit ja voit pyytää tarjousta valitsemallesi tuotteelle.

product-guide-640x360-B

Uusimmat kuparijuotetut vaihtimet

Tutustu Alfa Lavalin uusimpiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Täältä voit lukea Alfa Lavalin juotettujen lämmönvaihtimien valikoiman uusimmista julkaisuista.

Alfa Laval CB410 640x360
.
.
heating-and-cooling-hub-why-alfa-laval-1500

Miksi Alfa Laval

Lämmityksen ja jäähdytyksen kumppanisi

.

Käyttökohteet

Alfa Lavalin tuotteita ja ratkaisuja käytetään monilla eri toimialoilla ja monissa eri tehtävissä. Meillä on laaja kokemus työskentelystä paikallisten ja kansainvälisten asentajien, urakoitsijoiden, järjestelmärakentajien, OEM-valmistajien, jälleenmyyjien ja tukkukauppiaiden kanssa kaupallisilla ja teollisilla markkinoilla. Laaja tietämyksemme ja laaja valikoima teknologiaa auttavat sinua löytämään ihanteellisen ratkaisun toimintasi vaatimuksiin.

Täältä voit lukea sovelluksista ja toimialoista, joita tuemme. Ota meihin yhteyttä halutessasi lisätietoja ratkaisuista, joita voimme tarjota erityistarpeitasi varten.

Dokumentaatio

Ilmastointi

Alfa Laval tarjoaa ilmastointi- ja jäähdytyssovelluksiin laajan valikoiman levylämmönvaihtimia. Niitä käytetään ensisijaisesti haihduttimina ja lauhduttimina, ja niitä voidaan räätälöidä tarpeellisten vaatimusten mukaisesti. Voimme myös toimittaa ekonomaiseriksi- tai alijäähdyttimiksi suunniteltuja yksiköitä suurten ruuvi- tai keskipakojäähdyttimien kanssa. Erittäin alhaisen painehäviön ansiosta lämmönvaihtimiamme voidaan lisäksi käyttää höyrystiminä.

Lämpöpumput

Jos käytät lämpöpumppuja, Alfa Laval pystyy tarjoamaan lämmönvaihtimen, joka on täysin optimoitu järjestelmällesi. Tämän avulla on mahdollista saavuttaa lähin mahdollinen lämpötila höyrystimen ja lauhduttimen välillä ja siten varmistaa maksimaalinen hyötysuhde. Alfa Lavalin juotettuja, tiivisteellisiä ja puolihitsattuja lämmönvaihtimia käytetään lukemattomissa lämpöpumppujärjestelmissä, joissa ne toimivat lauhduttimina, haihduttimina vesi- ja suolavesijärjestelmissä sekä mahdollisesti ekonomaiserina.

Kiinteistöjen lämmitys ja käyttövesi

Alfa Laval -laitteita on saatavilla kiinteistöjen lämmitys- ja käyttövesisovelluksia varten. Esimerkiksi kaasukattilajärjestelmissä tuotteitamme voidaan käyttää sekundaarisina lämmönvaihtimina tai pakokaasun rekuperaattoreina. Voimme myös tukea erilaisia aurinkolämpö-, makean veden lämmitys- ja kaukolämpötehtäviä sekä lämmön ja sähkön yhteistuotantoa. Riippumatta siitä, mitä sovelluksesi on, voimme auttaa sinua löytämään ihanteellisen ratkaisun, joka on täysin räätälöity tarpeisiisi.


LVI-Jäähdytys

Alfa Laval toimittaa kattavan valikoiman laadukkaita lämmönvaihtimia ja komponentteja jäähdytystarkoituksiin ja soveltaa lukuisista valmistuneista hankkeista saatuja tietoja ja kokemuksia ympäri maailmaa, oli kyseessä sitten kaukojäähdytysjärjestelmät, datakeskukset, jäävarastot, vapaajäähdytysjärjestelmät tai painepysäyttimet.

Öljyjäähdytys

Alfa Laval tarjoaa täydellisen valikoiman pienikokoisia öljynjäähdyttimiä, jotka on erityisesti suunniteltu kestämään vaativimmissa olosuhteissa. Jäähdyttimet on valmistettu laadukkaimmista materiaaleista ja on suunniteltu tarjoamaan sisäänrakennetun mekaanisen lujuuden ja luotettavuuden ja ne mahtuvat pieneen tilaan. Ne voivat siten tarjota tehokasta ja varmaa suorituskykyä kaikille teollisille hydrauliikka-, tuulivoimala-, öljyvoitelu-, moottori- ja voimansiirtoöljysovelluksille.

Uusiutuvat energianlähteet

Uusiutuvan energian kasvusektorilla tehokas jäähdytys ja lämmitys ovat tärkeitä kestävän energian tuotannon, varastoinnin tai muuntamisen kannalta. Käytitpä sitten aurinko-, tuuli- tai vesivoimaa, bioenergiaa tai maalämpöä, Alfa Laval tarjoaa täydellisen valikoiman teknologioita, jotka on erityisesti suunniteltu yleisen tehokkuuden lisäämiseksi. Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta löydämme täydellisen ratkaisun tarpeisiisi, joka mahdollistaa kestävämmän materiaalin ja energiankulutuksen.

Prosessin jäähdytys tai lämmitys

Alfa Lavalin laaja lämmönvaihtimien valikoima tarjoaa monenlaisia etuja teollisiin tehtäviin. Esimerkiksi juotettujen mallien valmistusteknologia poistaa tiivisteiden ja paksujen runkolevyjen tarpeen. Olemme myös kehittäneet patentoituja ominaisuuksia, jotka takaavat erinomaisen kestävyyden useissa prosessilämmitys- ja jäähdytyssovelluksissa.

Näiden tekijöiden ansiosta Alfa Laval on nykyään globaali teollisuuslämmönvaihtimien markkinajohtaja. Lämmönvaihtimemme soveltuvat erilaisiin tehtäviin, kuten polttokennojen, CHP:n (yhdistetty lämpö ja sähkö), ilmakuivaajien, ilmakompressorien, muovin ruiskutusjäähdytyksen, puolijohdejäähdytyksen, koekammion lämpötilan säädön, höyrylaitteiden ja tehonmuuntimien parissa.

Kylmätekniikka

Alfa Laval on menestyksekkäästi hyödyntänyt lämmönsiirtotietoa yli 80 vuoden ajan kehittääkseen jäähdytysratkaisuja, jotka takaavat parhaimman suorituskyvyn ja energiatehokkuuden sekä yksinkertaisuuden että käytön helppouden. Jatkuva panostuksemme tutkimus- ja kehitystyön parissa varmistaa, että tuotteemme soveltuvat käytettäväksi luonnollisten ja matalan GWP-arvon kylmäaineiden kanssa, kuten myös monimutkaisissa kaskadijärjestelmissä. Voit siis luottaa, että kokemuksemme ja osaamisemme pitävät sinut edelläkävijänä kestävien ratkaisujen avulla.

Nykyään Alfa Lavalin lämmönvaihtimia löytyy niin kaupan jäähdytyssovelluksista kuin kylmäkuljetuksista, supermarketeista ja myyntiautomaatteista, kylmäketjuista sekä jäähalleista. Tarjoamme myös optimoituja ratkaisuja teollisiin jäähdytyssovelluksiin.

.
.
heating-and-cooling-hub-products-1920x480

Tuotteet

Tutustu markkinoiden suurimpaan ja mukautuvimpaan lämmönvaihtimien valikoimaan. Meillä on ratkaisuja kaikille sovelluksille ja toiminnoille, joista on helppo löytää tarpeitasi vastaava vaihtoehto.

.

Pika-valintaopas

Alfa Laval -tuoteopas on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voit valita parhaan ratkaisun sovelluksellesi. Löydät listasta Alfa Lavalin paikalliset yhteistyökumppanit ja voit vaivattomasti pyytää tarjousta valitsemallesi tuotteelle. Aloita valitsemalla käyttökohde. 


LVI


Tuotetiedot

Juotettu
levylämmönvaihtimet

Näytä tuotteet

Fuusiotekniikalla valmistetut levylämmönvaihtimet

Näytä tuotteet

Tiivisteelliset
levylämmönvaihtimet

Näytä tuotteet

Alfa Laval -juotettujen tuotteiden vaihto-opas

Alfa Laval -juotettujen tuotteiden vaihto-opas on työkalu, jolla voit vertailla Alfa Lavalin ja kilpailijoiden vastaavia yksiköitä.

Ota meihin yhteyttä jos haluat käyttää tätä työkalua ja autamme sinua pääsemään alkuun.

Alfa Laval brazed plate heat exchangers

Pika-valintaopas

Alfa Laval -tuoteopas on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voit valita parhaan ratkaisun sovelluksellesi. Siinä luetellaan myös paikalliset Alfa Laval -yhteistyökumppanit ja voit pyytää tarjousta valitsemallesi tuotteelle.

product-guide-640x360-B
.

Tietopankki

Yli 80 vuoden menestyksekkään lämmönsiirtokehityksen avulla voimme tarjota sinulle runsaasti tietoa ja resursseja haasteiden ratkaisemiseksi tai laitteiden suorituskyvyn parantamiseksi. Mikä tahansa ongelma onkaan, lämpötekniikan tuntemuksemme ja myyntihenkilöstömme auttavat ratkaisun löytämisessä.

Tutkimusraportti: Muuttuvien kylmäainemarkkinoiden navigointi

Opas vaihtoehtoisten kylmäaineiden valintaan ja sijoitteluun erilaisiin lämmitys- ja jäähdytyskäyttöihin

White paper: Navigating a changing refrigerants market

Tutkimusraportti: Ammoniakin läpäisy puolihitsatuissa levylämmönvaihtimissa

Puolihitsatut levylämmönvaihtimet ovat täydellinen valinta erilaisiin jäähdytyssovelluksiin. Operaattorit havaitsevat joskus ammoniakin hajua ja ovat huolissaan siitä, että tämä voi johtua vuodosta. Tässä artikkelissa osoitamme, että useimmissa tapauksissa tämä haju johtuu luonnollisesta prosessista, jota kutsutaan läpäisyksi, jossa pieni määrä ammoniakkia kulkee porausreikiä ympäröivien kiinteiden tiivisteiden läpi.

white-paper-Ammonia-permeation-in-semiwelded-plate-heat-exchangers-640x360 B

Huomisen kylmäaineet

Kysymyksiä muutoksista nykypäivän kylmäainemarkkinoilla? Katso tämä lyhyt video siitä, minkä tyyppinen kylmäaine tulee valita.

Energiatehokkuus

Tutustu kehittyneisiin ominaisuuksiin kestävän, kustannustehokkaan energiatehokkuuden saavuttamiseksi lämmitys- ja jäähdytyssovelluksissa.

Yksinkertaisuus yrityksellesi

Tutustu vaiheisiin, joita Alfa Laval on toteuttanut lämmönvaihtimen valinnan yksinkertaistamiseksi.

AlfaNova: kokonaan ruostumatonta terästä

Tutustu AlfaNovaan – 100% ruostumattomasta teräksestä valmistettuun lämmönvaihtimeen, joka on rakennettu patentoidulla fuusio-sulajuotosprosessillamme.

Viiden pisteen kohdistus takaa luotettavamman kokemuksen

Alfa Laval on kehittänyt ominaisuuksia lämmönvaihtimen luotettavuuden parantamiseksi pyrittäessä minimoimaan mahdolliset seisokit. Asiantuntija Torgny selittää viiden pisteen kohdistusjärjestelmän.

Parempi huollettavuus

Huoltoa yksinkertaistavilla ClipGrip™ -ominaisuuksilla varmistat laitteistosi pisimmän käyttöiän ja alhaisimmat kustannukset. Katso tämä video asiantuntijan Johanin kanssa saadaksesi lisätietoja.

 

Lisää tehoa CurveFlow™ -toiminnolla

Tässä videossa Alfa Lavalin asiantuntija Martin kertoo, miten edistykselliset ominaisuudet, kuten CurveFlow™ -jakoalue, parantavat lämpötehokkuutta.

.

Lämmitys ja jäähdytys – usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät yleisiä kysymyksiä sekä Alfa Lavalin asiantuntijoiden vastauksia. Etkö löydä kysymystäsi? Ota yhteyttä meihin saadaksesi vastauksen kokeneelta tiimiltämme.

Alfa Laval heating and cooling contact man refrigeration
.
.
consultant-tools-1920x480

Konsultti-työkalumme

Alfa Laval on vuosikymmenten kokemuksen avulla pystynyt luomaan useita resursseja, joita voit hyödyntää päivittäisen työn helpottamiseksi.

.
.

Ota yhteyttä

Alfa Lavalin lämmönvaihtimia myyvät paikalliset asiantuntijat. Lisätietoja saat lähimmältä Alfa Laval -asiantuntijalta.

heating-and-cooling-hub-contact-640-360

Pika-valintaopas

Alfa Laval -tuoteopas on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voit valita parhaan ratkaisun sovelluksellesi. Siinä luetellaan myös paikalliset Alfa Laval -yhteistyökumppanit ja voit pyytää tarjousta valitsemallesi tuotteelle.

product-guide-640x360-B