Tehdään petrokemian sovelluksista kestävämpiä

Petrokemian tuotteiden kysyntä kasvaa, kun pakkausmateriaalien, muovipussien, kodinkoneiden, autojen ja muiden tuotteiden kysyntä kasvaa. Tämän seurauksena fossiilisiin polttoaineisiin perustuvien petrokemian tuotteiden käyttö on lisääntynyt. Hiilipäästöjen vähentämistoimien ansiosta myös hiilen talteenotto sekä uusiutuvien tai kierrätettyjen raaka-aineiden käyttö ovat lisääntyneet. Alfa Laval pitää tehtävänään parantaa olemassa olevien laitosten energiatehokkuutta ja tukea samalla fossiilivapaiden vaihtoehtojen kasvua.

column tower petrochemical 640x360

        

Peruskemikaalien tuotanto

Peruskemikaalien, kuten eteenin, propeenin, ammoniakin, metanolin, butadieenin ja aromaattisten aineiden, tuotanto vaatii maksimaalista tehokkuutta. Alfa Laval tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja, joiden avulla saat oikeat laitteet tarpeisiisi. Tavoitteemme on auttaa sinua vähentämään energiankulutusta ja asennuskustannuksia sekä lisäämään laitoksen luotettavuutta. Tarvitsetpa sitten kompaktin lämmönvaihtimen tuotannon tehokkuuden parantamiseksi tai erottelulaitteita prosessijätteen minimoimiseksi, meillä on siihen ratkaisu.

piping process industry 640x360

Välikemikaalien tuotanto

Jos tuotat eteenioksidia, etyleeniglykolia, formaldehydiä, polyoleja, orgaanisia happoja, amiineja tai muita välipetrokemikaaleja, voit lisätä tuotantoa ympäristöystävällisemmin Alfa Lavalin avulla. Tarvitsetpa sitten erittäin tehokkaita lämmönvaihtimia, lauhduttimia, dekanttereita tai erottelulaitteita, voit vähentää jätettä ja energiankulutusta heikentämättä kannattavuutta.

Petrochemical 640 x 360

Polymeerien ja kuitujen tuotanto

Jos tuotat lateksia, polyeteeniä, polypropeenia, polystyreeniä tai PVC:tä, Alfa Lavalin asiantuntemuksen, laitteiden ja palvelujen avulla voit maksimoida tuotannon luotettavuuden ja minimoida petrokemian laitoksesi ympäristövaikutukset. Tiivisteellisen Alfa Laval WideGap ‑levylämmönvaihtimen, Alfa Laval Compablocin tai Alfa Laval ‑spiraalilämmönvaihtimen avulla voit käsitellä prosessissasi kuitupitoisia nesteitä helpommin kuin koskaan ennen. 

oil refinery industry sunset 640x360

Hienokemikaalien tuotanto

Hieno- ja erikoiskemikaaleja, kuten pinta-aktiivisia aineita, vedenkäsittelykemikaaleja, torjunta-aineita, polymeerilisäaineita, hartseja, liimoja, vitamiineja ja muita aineita, tuotetaan pienempinä määrinä kuin bulkkikemikaaleja. Tämä tarkoittaa, että yhdenmukaisuus ja laatu ovat tärkeitä. Alfa Laval on tehnyt tiivistä yhteistyötä petrokemian teollisuuden kanssa tarjotakseen luotettavia, kustannustehokkaita ja erikoistuneita teknologioita, jotka optimoivat lämmityksen, jäähdytyksen, lauhdutuksen, höyrystämisen ja lämmönsiirron yhdenmukaisten ja energiatehokkaiden tulosten saavuttamiseksi.

fine-and-speciality-chemicals