Re-Made to matter

Re-Made to matter

Vaihtamalla uuteen autat sekä yritystäsi että maapalloa

Päivitä uuteen levylämmönvaihtimeen – saat hyvityksen vanhoista laitteistasi

Ovatko lämmönvaihtimesi tulleet elinkaarensa päähän? Vai etsitkö uutta, nykyaikaista ratkaisua, parantaaksesi tehokkuutta?

Juuri nyt on hyvä aika harkita vanhan korvaamista uudella. Vaihda vanha lämmönvaihdin uuteen hyödyntämällä vaihto-ohjelmaamme. Hyvitämme sinulle vanhojen laitteidesi käyvän arvon.


Etsi tarpeisiisi sopiva tuotepäivitys

Upgrade to a new plate heat exchanger and get a refund for your old equipment

 

GreenOne-energy-savings-new-EN.jpg

Helppo tapa vähentää energiakustannuksia ja parantaa energiatehokkuutta

Hyvitys vanhasta laitteesta on vasta alkua – vaihto-ohjelman tuomat pitkän aikavälin kustannussäästöt voivat tapauskohtaisesti muodostua erittäin merkittäviksi. Alfa Lavalin innovatiivinen lämmönvaihtotekniikka parantaa merkittävästi prosessien energiatehokkuutta. Se tarkoittaa huomattavasti alhaisempaa tehonkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä sekä merkittäviä huojennuksia pitkän aikavälin käyttökustannuksiin.

Toisin sanoen, kyseessä on klassinen win-win-win-tilanne. Selvitä heti, kuinka paljon voit säästää: tutustu säästölaskuriin.


Laske, kuinka paljon voit säästää

Parempi tehokkuus. Vähemmän uusia materiaaleja.

Hiilineutraaliuden saavuttamiseen ja tulevaisuuden kiertotalouteen siirtymiseen ei ole nopeaa ratkaisua. Alfa Laval ja Stena Recycling ovat kuitenkin tehneet parhaansa tilanteen parantamiseksi jo tänään. Yritysten yhdessä kehittämä älykäs, kestävä ja helppokäyttöinen ratkaisu pitää huolta ympäristöstä.

Uuden vaihto-ohjelman ansiosta jopa 100 % vanhojen lämmönvaihtimien sisältämistä arvokkaista metalleista voidaan hyödyntää ja käyttää uudelleen. Voimme samaan aikaan suojella ympäristöä ja vähentää aiemmin käyttämättömien materiaalien käyttöä omassa tuotannossamme. Siirrämme nämä säästöt eteenpäin yrityksellesi antamalla hyvityksen vanhoista laitteistasi, kun päivität uuteen lämmönvaihtimeen.

Ympäristöedut kasvavat entisestään, kun yrityksesi siirtyy prosesseissaan moderneihin, aiempaa lämpötehokkaampiin lämmönvaihtimiin. Energiatehokkuus paranee välittömästi, mikä alentaa energiakustannuksia. Samalla yrityksesi vähentää CO2-päästöjä ja hiilijalanjälkeään. Yhteistyössä viemme teollisuutamme kohti hiilineutraaliutta.


Suosi kestävää kehitystä jo tänään

 

GreenOne-end-of-lifecycle-flow-chart.jpg

 

Uraauurtavaa yhteistyötä kestävän kierrätyksen hyväksi

Alfa Laval ja Stena Recycling ovat suunnitelleet yhdessä tämän ennennäkemättömän vaihto-ohjelman levylämmönvaihtimien uusimiseksi. Yritykset ovat nivoneet yhteen johtavan osaamisensa ja yhteisen intohimonsa kestävän kehityksen edistämiseen luomalla kiertotalouden periaatteiden mukaisen lähestymistavan lämmitys- ja jäähdytyssovelluksien valmistamiseen ja käyttöön. Se on myös merkittävä askel toimialamme paneutumisessa ilmastonmuutoksen torjuntaan. Alfa Lavalin kunnianhimoinen pyrkimys on olla hiilineutraali yritys vuoteen 2030 mennessä.


Lue lisää kumppanuudesta

Viisi helppoa vaihetta, jotka tuovat kestävää kehitystä

GreenOne-step01.png

1. Anna tietoja nykyisestä lämmönvaihtimestasi
Laskemme hyvityksen brändin ja mallin perusteella (Hyväksymme suurimman osan brändeistä).

GreenOne-step02.png

2. Päivitä uuteen lämmönvaihtimeen
Etsi malli, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

GreenOne-step03.png

3. Tee ostoksesi
Saat vastuullisuusraporttisi ja hyvityksen välittömästi.

GreenOne-step04.png

4. Palauta vanha laitteesi kierrätystä varten
Voit varata ilmaisen palautuksen noudattamalla uuden lämmönvaihtimen mukana tulleita ohjeita.

GreenOne-step05.png

5. Stena Recycling kierrättää vanhan lämmönvaihtimesi
Vanhan lämmönvaihtimen materiaalia käytetään uusien, tehokkaampien Alfa Laval -lämmönvaihdinteknologioiden valmistukseen.

Teemme muutoksen tekemisestä helppoa

  • Tutustu uuteen vaihto-ohjelmaan, jonka toteuttaa kaksi kestävän kehityksen asiantuntijaa: Alfa Laval ja Stena Recycling.
  • Vaihda vanhentunut lämpöratkaisu ja päivitä innovatiiviseen, erittäin tehokkaaseen levylämmönvaihdintekniikkaan.
  • Saat hyvityksen vanhasta lämmönvaihtimesta, kun päivität sen uuteen. Samalla parannat teollisuuden kiertotaloudellisuutta.
  • Hyödyt heti prosessien energiansäästöstä pienemmän tehonkulutuksen ja CO2-päästöjen ansiosta, mikä pienentää hiilijalanjälkeä.
  • Saat yksityiskohtaisen yhteenvedon energiatehokkuuden parannuksista, ja voit käyttää laskelmaa yritystoimintasi kestävyysraportoinnissa.


Paranna ympäristöystävällisyyttä jo tänään

 

GreenOne-recycling-img.jpg

 

GreenOne-FAQ.jpg

Faktatietoa

Onko sinulla vielä kysyttävää? Haluatko tietää lisää siitä, miten vaihto-ohjelmamme toimii ja miten se voi hyödyttää yritystäsi? Tutustu faktoihin usein kysyttyjen kysymysten sivulla. Jos et saa vastausta kysymykseesi, voit aina ottaa meihin yhteyttä suoraan. Asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään!


Usein kysyttyä

Haluatko tietää lisää?

Jos haluat opastetun digitaalisen kierroksen, jossa autamme sinua lämmönvaihtimen kierrättämisessä samalla kun saat alennuksen uudesta, täytä tämä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Vastaamme myös mielellämme, jos sinulla on kysyttävää Alfa Lavalin ja Stena Recyclingin vaihto-ohjelmasta.

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.