Jälleenmyyjät ja huoltokumppanit

Alfa Lavalin liikekumppaneiden, jälleenmyyjien ja huoltokumppaneiden tuotetuntemus ja erinomainen palvelu auttavat sinua löytämään käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan tuotteen, järjestelmän tai huoltoratkaisun. Tältä sivulta löydät Alfa Lavalin jälleenmyyjien ja kumppaneiden yhteystiedot Suomessa.

Liikekumppanit

Jälleenmyyjä: Hygieeniset tuotteet

Jälleenmyyjä: LVI-tuotteet ja –järjestelmät

Jälleenmyyjä: Kylmätekniikka

Jälleenmyyjä: Hydrauliikka- ja konepajateollisuus

 


 

Liikekumppanit

Tetra Pak Oy - Maailmanlaajuinen strateginen kumppani

Tetra Pak on Alfa Lavalin maailmanlaajuinen strateginen kumppani ja kanavamme meijeri-, juusto-, jäätelö- ja juomateollisuudessa samoin kuin osassa valmisruokateollisuutta.

Tetra Pak on johtava, maailmanlaajuinen tuotanto- ja automaatioratkaisujen, komponenttien, varaosien ja huoltopalveluiden toimittaja elintarviketeollisuudelle.

Tetra Pak Oy
Meijeritie 2, 00370 Helsinki
Puh: 020 763 3600
Faksi: 020 763 3601

www.tetrapak.fi


Jälleenmyyjä: Hygieeniset tuotteet

Thinkflow Oy 

Thinkflow on Alfa Lavalin hygieenisten tuotteiden valtuutettu pääjälleenmyyjä Suomessa ja huolehtii Alfa Lavalin hygieenisten nesteenkäsittelylaitteiden myynnistä sekä huollosta elintarvike-, juoma- ja biofarmateollisuudelle.

Thinkflow Oy on Suomen johtava virtausteknisten komponenttien ja laitteistojen toimittaja.

Thinkflow tuntee hygienisen tuotannon vaatimukset, tarjoaa asiantuntevan neuvonnan ja nopen palvelun auttaen tekemään asiakkaistaan entistä kilpailukykyisempiä. Laitetoimitukset pystytään tarjoamaan suunnittelusta asennukseen ja aina käyttöönottoon saakka.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Keravalla ja samoissa tiloissa on myös oma varasto, josta yleisimpien hygienisten komponenttien toimitus tapahtuu.

Thinkflow Oy
Savirunninkatu 2
04260 Kerava
Puh: (09) 720 6310
Sähköposti: info@thinkflow.fi

www.thinkflow.fi


Jälleenmyyjä: LVI-tuotteet ja –järjestelmät 

Oy Armatec Finland Ab

Armatec on 1.4.2015 lähtien toiminut Alfa Lavalin LVI-tuotteiden ja -järjestelmien jälleenmyyjänä Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Armatec huolehtii Alfa Lavalin LVI-tuotteiden ja – järjestelmien myynnistä kaukolämpö ja – jäähdytysasiakkaille. Armatecin tekninen asiantuntemus ja kokemus entisestään parantaa palveluamme ja vahvistaa läsnäoloamme markkinoilla tarjoten asiakkaillemme tietoa järjestelmäratkaisuista ja räätälöidyistä sovelluksista.

Ota yhteyttä Armatecin edustajaan, kun olet tekemässä laitehankintoja, tarvitset teknistä tukea tai lisätietoja Alfa Lavalin kaukolämpö ja –jäähdytystuotteista tai LVI-ratkaisuista.

Oy Armatec Finland AB
Höyläämötie 7
00380 Helsinki
Puhelin: (09) 887 4340
Sähköposti: finland@armatec.com

www.armatec.com/fi


Jälleenmyyjä: Kylmätekniikka

Oy Combi Cool Ab

Combi Cool on Alfa Lavalin kaupankylmän tuotteiden jälleenmyyjä Suomessa.  (Alfa Lavalin teollisuustuotteiden myynin ja markkinoinnin hoitaa Alfa Laval Nordicin kylmätekniikan myynti).

Combi Cool varastoi ja myy Alfa Lavalin Optigo™-ilmanjäähdytinmalleja sekä AlfaBlue Junior -ilmalauhduttimia. Alfa Laval ja Fincoil-tuotemerkin tuotteiden varaosat ovat saatavilla Combi Coolin noutopisteistä.

Combi Cool on toiminut menestyksekkäästi jo vuosikymmenien ajan kylmäalalla Suomessa. Yhtiö toimittaa ja markkinoi tuotteita kylmäalan asennus-, urakointi- ja huoltoliikkeille, autoilmastoinnin huoltoliikkeille, kylmäalan valmistavalle teollisuudelle ja erityisliikkeille.

Combi Cool työllistää yli kolmekymmentä kylmäalan ammattilaista Suomessa ja kuuluu Euroopan johtavaan kylmäalan konserniin Beijer Refiin.

Oy Combi Cool Ab
Ruosilantie 14 E
00390 Helsinki
Puh: (09) 777 1230
Sähköpostit nähtävissä Combi Coolin sivuilla
www.combicool.fi


Jälleenmyyjä: Hydrauliikka- ja konepaja

teollisuus 

PMC Hydraulics Oy

PMC Hydraulics Oy

PMC Hydraulics Oy on Alfa Laval Nordicin valtuutettu pääjälleenmyyjä hydrauliikka- ja konepajateollisuuden lämmönvaihtimissa Suomessa.

  • PMC Hydraulics tarjoaa laajan valikoiman Alfa Lavalin lämmönvaihtimia:
  • BHE – juotetut levylämmönvaihtimet HEX-yhteillä
  • DOC – Alfa Lavalin erityisesti hydrauliikkajärjestelmille soveltuvat juotetut levylämmönvaihtimet
  • PHE – avattavat tiivisteelliset levylämmönvaihtimet eri materiaaleista
  • Alfa Nova – markkinoiden ainoat sulajuotostekniikalla valmistetut levylämmönvaihtimet, valmistettu 100 % ruostumattomasta teräksestä

Yhteistyösopimus kattaa lämmönvaihtimien myynnin ja huoltopalvelun.

PMC Hydraulics Oy on Pohjoismaiden johtava innovatiivisten hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien ja -palveluiden toimittaja. Kattava tuotevalikoima koostuu osaavan ja kokeneen tuotekehityksen suunnittelemista järjestelmistä ja tuotteista, asiakaskohtaisista ratkaisuista sekä johtavien hydrauliikka- ja pneumatiikkavalmistajien korkealaatuisista standardituotteista.

PMC Hydraulics tarjoaa täyden valikoiman huolto- ja elinkaaripalveluita asennuksesta ja käyttöönotosta ennakoivaan huoltoon, modernisointeihin ja varaosapalveluihin.

PMC Hydraulics Oy
Mestarintie 6
01730 VANTAA
Puh: 020 770 9700
Fax: 020 770 9701

Sähköpostit:
tilaukset.orders.fin@pmchydraulics.com
customerservice.fin@pmchydraulics.com

www.pmchydraulics.com