PureSOx

Alfa Laval PureSOx -pesurijärjestelmien huoltopalvelut

Valitsemalla PureSOxin saat paljon muutakin kuin vain markkinoiden kehittyneimmän ja vakiintuneimman rikkipesurijärjestelmän. Saat samalla globaalin toimittajan, jonka taidot, resurssit ja kattavat huoltopalvelut tukevat tarpeitasi nyt ja tulevaisuudessa.

Ota meihin yhteyttä

Tiedustelut palvelutarjonnastamme:

 Sähköposti: ps.marinediesel.nordic@alfalaval.com

ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Ympärivuorokautinen asiakaspalvelumme:

Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu: +46 4636 7700
Huollon sähköposti: marine.service@alfalaval.com

Asiantuntijaresurssit saatavilla pesuripäätöksesi tueksi

Hyödynnä johtava osaamisemme pesuritekniikasta ja päästövaatimusten noudattamisesta lataamalla nämä maksutta.

puresox alfa laval salesman640x360

Pleiades Shipping Agents S.A. chose a PureSOx Service Agreement

Family-owned Pleiades Shipping Agents S.A. is a medium-size ship owning and management company specialized in tanker trade. For the Alfa Laval PureSOx scrubbers that secure its compliance with emission limits, the company has secured peace of mind with an Alfa Laval Service Agreement. The agreement includes critical spares, sensor exchange, connectivity and more.

Pleiades Ladon vessel at sea 640x360

Pesurin huoltostrategian valinta

Kun käytät SOx-pesuria päästörajojen saavuttamiseen, kuten maailmanlaajuisen rikkipitoisuusrajan saavuttamiseen vuoteen 2020 mennessä, pesuri on aluksesi vaatimuksen mukaisuuden ja taloudellisuuden ehdoton apuväline. Pesurin kunnossapidolla on merkittävä vaikutus näihin tekijöihin, minkä vuoksi on tärkeää valita sopiva huoltostrategia ja palveluntarjoaja sen toteuttamiseksi. Tämä tutkimusraportti auttaa tarkastelemaan saatavilla olevien eri strategioiden etuja ja haittoja, mukaan lukien datapohjaisten digitaalisten palvelujen käyttö.

Choosing a scrubber service strategy

In Alfa Laval, we have a reliable partner

"Alfa Laval on luotettava kumppanimme"

"Markkinoiden täydellisimpänä ja tehokkuudeltaan dokumentoiduimpana rikkipesurijärjestelmänä PureSOx oli meille itsestään selvä valinta. Alfa Laval on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkä laitetoimittaja. Alfa Laval on luotettava kumppani, joka varmistaa, että aluksemme ovat aina vaatimusten mukaisia ja että saamme kaiken irti sijoituksestamme."

Juha Ahia
Manager, Newbuildings & Projects, Finnlines

Maailmanlaajuinen huoltoverkosto

Alfa Lavalilla on kattava maailmanlaajuinen huoltoverkosto, joka auttaa hyödyntämään PureSox-pesurijärjestelmät täysimääräisesti. Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa ympäri vuorokauden, kulki aluksesi reitti missä tahansa.

Suorituskyvyn parantaminen

Alfa Lavalin maailmanlaajuinen huoltoverkosto pitää yrityksesi kilpailukykyisenä minimoimalla kustannukset ja maksimoimalla pesurin tuoton. Kun sinulla on taitomme ja tukemme apunasi, tiedät PureSOx-järjestelmän huolehtivan vaatimustenmukaisuudesta kustannustehokkaasti aluksen elinkaaren ajan.

Puhelimitse, verkossa, keskeisissä satamissa tai aluksella – huoltoasiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua saavuttamaan mahdollisimman pitkän käyttöajan ja optimoimaan järjestelmäsi mahdollisimman tehokkaasti. Heidän asiantuntemustaan pohjustaa yrityksemme vuosisadan mittainen kokemus meriteollisuudesta ja todistettu osaamisemme rikkipitoisuuspäästöjen vähentämisessä. Osien hankkimisen ja huoltotöiden suorittamisen lisäksi asiantuntijamme voivat kouluttaa miehistösi, ratkaista monimutkaisia ongelmia, arvioida pesurilaitteistosi tason ja antaa asiantuntevia suosituksia.

Tavoitteemme on varmistaa mielenrauha sekä satamassa että merellä.

PureSOx-pesuripalvelut

Alfa Laval on meriteollisuuden osaava toimittaja, jolla on jo satavuotinen kokemus. Vankka asiantuntemuksemme on osa sekä PureSOxia että Alfa Laval 360° -palveluvalikoiman kattavia PureSOx-palveluja.

Rikkipitoisuusvaatimustenmukaisuuden varmistava kumppanisi

PureSOx on älykkäin valinta rikkipitoisuusvaatimustenmukaisuuden täyttämiseen, ja sillä on tukenaan kaikkein älykkäin palveluvalikoima. Laaja Alfa Laval 360° -palveluvalikoima varmistaa PureSOx-pesurijärjestelmäsi suorituskyvyn. Esimerkkejä valikoiman palveluista:

 • Kuntotarkastus
  Varmista käyttöaika ja vähennä odottamattomien korjausten riskiä antamalla asiantuntijoiden arvioida PureSOx-laitteesi todellinen kunto.
 • Vaihto-ohjelma
  Varmista jatkuva vaatimustenmukaisuus vaihtamalla ja kalibroimalla PureSOxin järjestelmäkriittiset anturit säännöllisesti.
 • PureSOx Connect
  Alfa Lavalin etäkäyttöiseen päästömonitoriin (Remote Emission Monitor, ALREM) perustuva PureSOx Connect selkeyttää vaatimustenmukaisuutta ja huoltoa.
 • Varaosat
  Nopeasti ja helposti saatavat korkealaatuiset OEM-varaosat varmistavat mielenrauhan ja minimoivat seisokit.
 • Koulutus
  Varmista pesurin optimaalinen suorituskyky parantamalla miehistön käyttö- ja kunnossapitotaitoja ja perustason vianmääritysosaamista.

PureSOx-huoltosopimus

Vaikka Alfa Laval 360° -huoltopalveluvalikoiman lukuisia palveluja voi käyttää erikseen, saat eniten arvoa yhdistelemällä niitä räätälöityyn Alfa Lavalin huoltosopimukseen.

Räätälöidyt huoltosopimukset

Alfa Lavalin huoltosopimukset ovat räätälöityjä palveluratkaisuja, joihin voidaan koota mikä tahansa huoltojemme vapaavalintainen yhdistelmä asiakkaan tarpeiden perusteella. Nämä sopimukset antavat mielenrauhan minimoimalla odottamattomat rikkoutumiset, maksimoimalla suorituskyvyn ja pienentämällä käyttökustannuksia. Lisäksi säilytät täyden kontrollin ylläpitobudjettiisi.

Huoltosopimusten etuja:

 • Maksimaalinen käyttöaika
 • Lyhyt takaisinmaksuaika
 • Täysi kontrolli ylläpitobudjettiin

Toiminta

Asiantuntijamme:

 • keskustelevat kanssasi odotettavissa olevista tuloksista tavoitteidesi ja tarpeidesi perusteella
 • räätälöivät sinulle sopivan huoltokokonaisuuden
 • tuottavat sovitut huollot aikataulun ja suunnitelman mukaisesti ja seuraavat tuloksia
 • etsivät vuosittaisissa seuranta- ja kehityskokouksissa uusia mahdollisuuksia ja jatkuvia parannuksia tarjontaamme.