Koe kokonaan uudet standardit
GPHE 1 efficiency 1920x480
GPHE 1 efficiency 640x360

Saavuta parempi tehokkuus

Lämmönvaihtimen tehokkuuden parantaminen mahdollistaa tuotannon viemisen enimmilleen samalla kun energiankulutus saadaan vähennettyä minimiin. Tarkoituksena on sekä sähkölaskun että ympäristöjalanjäljen pienentäminen. Siksi olemme pyrkineet tehostamaan lämmönsiirtoa vallankumouksellisella uudella levyrakenteella. Joukko ainutkertaisia Alfa Laval -ominaisuuksia parantaa virtausta levyn koko alueella ja laajentaa lämmönsiirron kokonaisalaa. Tämän tuloksena tarvitaan vähemmän levyjä, jolloin aiempaakin pienempi laite tuottaa enemmän tehoa ja toimii kestävämmin.

CurveFlow™

CurveFlow symbol

CurveFlow™-jakoalue optimoi virtauksen, jolloin levyn koko pinta hyödynnetään paremmin. Virtauksen parantaminen tasaisemmalla jakaumalla ehkäisee kuolleet kulmat, parantaa lämpöhyötysuhdetta ja vähentää likaantumisriskiä. Tämä vuorostaan tarkoittaa energiasäästöjä, alhaisempia kunnossapitokustannuksia ja vähemmän huolta suunnittelemattomista seisokeista.

Esittelijänä Alfa Lavalin asiantuntija Martin

Tutustu toimintaperiaatteeseen – CurveFlow™ ja OmegaPort™

OmegaPort™

OmegaPort symbol

OmegaPort™ -tuloyhde (epäpyöreä) mahdollistaa kaksi tapaa säästää energiaa: paremman lämpöhyötysuhteen ja alhaisemmat pumppauskustannukset. Tämä on sen ansiota, että OmegaPort™ parantaa virtausta, jolloin läpivirtaus kasvaa, painehäviö vähenee ja levyn pinta käytetään ihanteellisesti hyödyksi.

Esittelijänä Alfa Lavalin asiantuntija Magnus

Offset gasket groove -tiivisteura

Offset gasket groove symbol

Tiivisteellisten levylämmönvaihtimien seuraavassa sukupolvessa tiivisteuralla on erityinen siksak-muoto, joka tekee lämmönsiirtoalueesta mahdollisimman suuren. Koko levyn parempi hyödyntäminen vähentää ihanteelliseen suorituskykyyn vaadittavien levyjen määrää ja varmistaa mahdollisimman hyvän lämpöhyötysuhteen, joka suurentaa energiasäästöjä entisestään.

.    

Esittelijänä Alfa Lavalin asiantuntija Jenny