Koe kokonaan uudet standardit
GPHE 4 newgeneration latestrelease 1920x480
GPHE 4 newgeneration latestrelease 640x360

Viimeisin julkaisu

Nyt saatavilla oleva Alfa Lavalin tiivisteellisten levylämmönvaihtimien T25-malliston koko valikoima vastaa täydellisesti sekä käytettävyyden että erilaisten hankalien käyttötarkoitusten haasteisiin. T25-malleihin kuuluu vakiona edistyneitä ominaisuuksia parantaen tehokkuutta, lisäten luotettavuutta ja yksinkertaistaen huoltoa.

T25:n käyttötarkoitus

Alfa Laval T25-B on suunniteltu erityisesti korkeapaineisiin sovelluksiin, jotka edellyttävät tarkkaa lämpötilansäätelyä. Esimerkkejä sovelluksista:

  • Yleiset LVI-sovellukset, konesalien jäähdytys mukaan luettuna 
  • Energiansiirtoasemat kaukokylmäverkoissa
  • Paineenkatkaisimet korkeisiin rakennuksiin
  • Paineenkatkaisimet kaukolämpöverkoissa

Alfa Laval T25-P on kestävä ja joustava lämmönsiirtoratkaisu teollisuuden prosesseihin.

Kokoonpano on suunniteltu toimimaan luotettavasti kovimmissakin olosuhteissa parantaen samalla energiatehokkuutta ja pitäen ympäristövaikutukset mahdollisimman vähäisenä. Esimerkkejä käyttötarkoituksista:

  • Lämmön talteenoton tehtävät esim. amiininvaihtimena
  • Vaativan käytön tehtävät esim. raakaöljyn lämmittimenä
  • Tehtävät, joissa luotettavuus on olennaista, kuten veden poistaminen raakaöljystä

Kaikissa Alfa Lavalin T25-laitteissa on seuraavan sukupolven teknologiaa, joka asettaa uusia standardeja tehokkuudelle, luotettavuudelle ja huollettavuudelle. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Epäpyöreä OmegaPort™ -yhteet: vähentää painehävikkiä jopa 25% verrattuna pyöreisiin porttimalleihin pienentäen pumpun energiankulutusta ja yleisiä käyttökustannuksia.
  • CurveFlow -jakoalue: parantaa virtausta pienemmässä tilassa, jolloin pääasialliselle lämmönsiirrolle jää enemmän tilaa. Paremman levykohtaisen lämpöhyötysuhteen ansiosta levypakka voidaan pitää pienempänä, jolloin elinkaaren aikaiset kunnossapitokustannukset pysyvät kurissa, laite on kevyempi ja ympäristövaikutukset ovat vähäisiä.
  • PowerArc -levykuvionjakaja: parantaa levyjen vakautta sekä kokoamisen että käytön aikana, minkä ansiosta voidaan käyttää ohuempia levyjä. Tämä parantaa lämpöhyötysuhdetta, keventää laitetta ja vähentää ympäristövaikutuksia entisestään.

Päivitä uuteen tehokkuuden standardiin

Tällä hetkellä T25-mallia edeltävää MX25-mallia käyttävillä yrityksillä on nyt mahdollisuus parantaa lämpöhyötysuhdettaan vaihtamatta koko yksikköä. Se edellyttää vain päivittämistä seuraavan sukupolven levypakkaan.

Uusiin levyihin päivittäminen parantaa hyötysuhdetta ja mahdollistaa merkittävät pitkän aikavälin energiasäästöt. Sähkölaskun pienenemisen lisäksi säästyy sekä tilaa että varaosakustannuksia, koska lämmönvaihtimeen tarvitaan vähemmän levyjä ja tiivisteitä.

Tehokas levypakka pitää likaantumisriskin erittäin vähäisenä ja on helposti huollettavissa, mikä vähentää tuotteen elinkaaren aikaisia kunnossapitokustannuksia.

Ottamalla meihin yhteyttä jo tänään saat lisätietoja mahdollisista päivityksistä.

LVI-sovelluksiin tarjoamme myös AHRI-sertifioitua Alfa Laval AQ10T-mallia.

AHRI certified logo

Seuraava julkaisu

Seuraavan sukupolven Alfa Laval T10 julkaistaan myöhemmin vuonna 2018. Se korvaa vähitellen Alfa Laval M10:n, joka on tällä hetkellä markkinoiden monikäyttöisin – ja kopioiduin – levylämmönvaihdin.

T10 on askel eteenpäin vielä siitäkin, koska Alfa Lavalille parhaana oleminen nimittäin ei vain riitä. Seuraavan sukupolven vaihtimessa on säilytetty sitä edeltävän M10-mallin monikäyttöisyys, mutta lisänä on uusia edistyneitä ominaisuuksia parantamaan tehokkuutta, luotettavuutta ja huollettavuutta.

Kohta voit todella asettaa korkeammat vaatimukset lämmönvaihtimillesi – sovelluksesta riippumatta. Seuraamalla tätä sivustoa pysyt perillä siitä, miten asia etenee.