Koe kokonaan uudet standardit
GPHE 4 newgeneration 1920x480
GPHE 4 newgeneration 640x360

Seuraavan sukupolven tiivisteelliset levylämmönvaihtimet

Vuosien tutkimusten ja testausten jälkeen Alfa Laval voi vihdoin tarjota maailman moderneimmat tiivisteelliset levylämmönvaihtimet teollisuuskäyttöön. Alfa Lavalin ainutlaatuiset ominaisuudet täydentävät uusimpia malleja yhdistäen uusimmat innovaatiomme parhaimpaan teknologiaan, jota on kehitetty vuosikymmenien kokemuksella lämpöratkaisujen maailman johtajana.

Tämä seuraava sukupolvi tulee määrittelemään tehokkuuden, luotettavuuden ja huollettavuuden uudelleen teollisessa lämmönsiirrossa.

Seuraavan sukupolven tiivisteellisten levylämmönvaihtimien valikoima on täynnä mullistavia ratkaisuja, jotka asettavat uusia standardeja lämpöhyötysuhteelle, mekaaniselle luotettavuudelle ja huollon helppoudelle.

Viimeisin lisäys korkean suorituskyvyn valikoimaan

Alfa Lavalin teollinen mallisto on laaja ja monipuolinen tiivisteellisten levylämmönvaihtimien mallisto, joka sisältää monia vaihtoehtoja sopimaan kaikille teollisuudenaloille ja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Kokojen, levykokoonpanojen ja tiivistemateriaalien tarjonta on huima, mikä tarkoittaa, että löydettävissä on aina täydellinen ratkaisu kaikkiin vaatimuksiin. Jos laitteistoosi on tehtävä muutoksia, levypakan laajentaminen tai supistaminen uusien tehtävien vaatimuksiin vastaamiseksi on mukautuvan rakenteen ansiosta helppoa. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarkoin sen varmistamiseksi, että suorituskyky säilyy ihanteellisena erityisiin tarpeisiin perustuvissa erityisissä käyttötarkoituksissa.

Seuraavan sukupolven tiivisteellisten levylämmönvaihtimien julkaisemisen myötä laajennamme ja päivitämme tätä suuren suorituskyvyn tuotesarjaa, jonka uudet mallit ja ominaisuudet on suunniteltu erityisesti luomaan vieläkin lisää mahdollisuuksia teollisuussovelluksissa..

Lue viimeisimmästä julkaisustamme täältä

Ominaisuudet, jotka luovat uusia standardeja

Seuraavan sukupolven tiivisteellisten levylämmönvaihtimien valikoima on täynnä mullistavia ratkaisuja, jotka asettavat uusia standardeja lämpöhyötysuhteelle, mekaaniselle luotettavuudelle ja huollon helppoudelle. Nämä ominaisuudet ovat osa sitä, mikä erottaa Alfa Lavalin joukosta – et löydä niitä mistään muualta.

Valitsemalla ominaisuuden voit lukea lisää siitä, mitä etuja sillä voi olla sinun tuotannollesi.

The OmegaPort™ yhteet (epäpyöreät)

Laaja valikoima tiivisteellisiä levylämmönvaihtimia

Alfa Laval tarjoaa laajan valikoiman tiivisteellisiä levylämmönvaihtimia, jotka on räätälöity tiettyiin käyttötarkoituksiin ja tietyille teollisuudenaloille.

Alfa Lavalin teollisen malliston monipuolisuuden ja muokattavuuden ansiosta nämä lämmönvaihtimet soveltuvat sekä melko yksinkertaisiin tehtäviin että vaativiin tehtäviin, joihin kohdistuu erittäin tiukkoja suorituskyky- ja dokumentointivaatimuksia.

AHRI-sertifioituja AlfaQ™ levylämmönvaihtimia käytetään LVI-sovelluksiin esimerkiksi kaukolämmön lämmönjakokeskuksissa, jäänvarastointijärjestelmissä, konesaleissa ja vapaissa jäähdytysjärjestelmissä.

Alfa Lavalin teollista puolihitsattua mallistoa käytetään, kun tiivisteet eivät ole yhteensopivia jonkin käyttöaineen kanssa tai kun tarvitaan suurempia suunnittelupaineita.

Alfa Laval WideGap-levylämmönvaihtimet soveltuvat kuitupitoisille nesteille ja nesteille, jotka sisältävät karkeita hiukkasia, jollaisia esiintyy esimerkiksi sokeriin, bioetanoliin ja sellun- ja paperinkäsittelyyn liittyvissä sovelluksissa.

Alfa Laval AlfaVap-sarjan puolihitsatut lämmönvaihtimet ovat räätälöityjä rising film-haihdutusjärjestelmiä ja ne soveltuvat nesteille, joiden pitoisuudet ja viskositeetti voivat olla suuria.

Alfa Laval AlfaCond-sarjan lauhduttimet  on suunniteltu erityisesti höyryn lauhduttamiseen alipaineessa.

Grafiitista valmistetut Alfa Laval Diabon® -levylämmönvaihtimia käytetään sitkeiden ja syövyttävien aineiden yhteydessä.

Meijeri-, elintarvike-, juomateollisuudelle ja muihin hygieenisiin käyttötarkoituksiin Alfa Laval voi toimittaa laajan valikoiman lämmönvaihtimia, joilla on erityisvaatimusten mukaan erilaisia ominaisuuksia.. Lue lisää BaseLine, ClipLine, FrontLine ja M-sarjan lämmönvaihtimista.