Koe kokonaan uudet standardit
GPHE 2 reliability 1920x480
GPHE 2 reliability 640x360

Koe parempi luotettavuus

Toimialasta tai käyttötarkoituksesta riippumatta on sanomattakin selvää, että tarvitset luotettavan lämmönvaihtimen. Viallinen tai toimintahäiriöinen laite vie aikaa, heikentää tuottavuutta ja vaarantaa turvallisuuden – ja tämä kaikki vaikuttaa lopulta kannattavuuteen. Siksi olemme pyrkineet parantamaan tiivisteellisten levylämmönvaihtimiemme luotettavuutta kaikilta osin. Keskitymme kestäviin rakenteisiin, jotka perustuvat kestäviin materiaaleihin ja turvalliseen valmistusprosessiin. Kun ne yhdistetään edistyneisiin ja innovatiivisiin tuoteominaisuuksiin, voit luottaa laitteesi toimintaan täysin.

Five-point alignment (viiden pisteen kohdistus)

Five-point symbol

Alfa Lavalin ainutlaatuinen viiden pisteen kohdistusjärjestelmä takaa täydellisen levyjen kohdistuksen laitetta suljettaessa ja tekee levyjen irrottamisesta kunnossapitoa varten nopeaa ja helppoa. Erinomainen levysijoittelu turvaa luotettavan mekaanisen suorituskyvyn ja auttaa laitteidesi käyttöiän pidentämisessä.

Esittelijänä Alfa Lavalin asiantuntija Torgny

Tutustu toimintaperiaatteeseen

PowerArc™

PowerArc symbol

Optimoitu PowerArc™-levykuvionjakaja on Alfa Lavalin seuraavan sukupolven levylämmönvaihtimien suurten levyjen ominaisuus. Rakenteen myötä levy on jäykempi, mikä ehkäisee sen pitenemistä ja turvaa täydellisen kohdistuksen. Tämän tuloksena vuotojen tai levyvaurioiden riski on huomattavasti alhaisempi, mikä tarkoittaa, että pakan jokaiselta levyltä voidaan odottaa pidempää käyttöikää. Lisäksi jäykempi rakenne tekee levyjen käsittelemisestä kunnossapidon yhteydessä turvallisempaa ja helpompaa.. 

Single-step pressing (yksivaiheinen prässäys)

Single-step pressing

Alfa Lavalin levylämmönvaihtimien valmistuksen vakioprosessiin kuuluu yksivaiheinen prässäys suurella puristimella. Muut toimittajat käyttävät yleensä monivaiheista menetelmää ja pienempää puristinta. Vaikka tämä säästää valmistajalta rahaa, se voi johtaa epätasaiseen levyn paksuuteen sekä prässäämättömän materiaalin alueisiin, joille voi helposti muodostua väsymiseen liittyviä halkeamia, kun lämmönvaihdin on käytössä. Yksivaiheinen prässäysmenetelmämme ehkäisee nämä rasitusvirheet ja takaa koko levyn tasaisen paksuuden. Tämä lisää levyn lujuutta ja siten sen luotettavuutta ja käyttöikää.