Koe kokonaan uudet standardit
GPHE 5 services advice 1920x480
GPHE 5 services advice 640x360

We are with you every step of the way: from sales to delivery, commissioning to service and spare parts

Kokonaisvaltainen kumppani

Uuteen lämmönvaihtimeen investoitaessa laitetoimittajan valinnalla voi olla yhtä paljon merkitystä kuin itse laitteella. Teknologialla on merkitystä, mutta merkitystä on myös sellaisella laitetoimittajalla, joka on omistautunut ja kykenevä auttamaan sinua löytämään oikean ratkaisun ja tarjoamaan apua laitteiston koko käyttöiän ajan. Tätä korkeampien vaatimusten asettaminen tarkoittaa.

Kun valitset Alfa Lavalin, valitset muutakin kuin vain maailman moderneimmat lämmönvaihtimet. Omistautunut tiimimme ymmärtää toimialasi haasteet. Tarjoamme sinulle tietoa, jonka avulla saat prosesseistasi mahdollisimman suuren hyödyn ja täytät liiketoimintasi vaatimukset.

Olemme mukanasi kaikissa vaiheissa: myynnistä toimitukseen, käyttöönotosta huoltoon ja varaosiin. Maailmanlaajuisen tukiverkkomme ja kattavan palveluvalikoimamme ansiosta voimme varmistaa, että laitteistosi tuottaa tehokasta ja luotettavaa suorituskykyä vielä vuosien ajan.

Kuinka kauan tiivisteesi kestävät?

GPredict icon

GPredict -työkalu kertoo tiivisteiden odotetun käyttöiän erityisesti laitteistosi toiminnan perusteella. Tämä tehokas työkalu tekee levyjen kunnostuksen suunnittelusta helppoa, koska tiedät etukäteen, milloin on aika uusia tiivisteet. Tämä tarkoittaa, että on helppoa välttää suunnittelemattomat seisokit ja turvallisuusriskit tuotannossa.

Voit kokea GPredict™-työkalun potentiaalin testaamalla kokeiluversiotamme alla. 

Tiivisteen käyttöiän ennustaminen

Tiivistemateriaali: NBRP

NBRP on Alfa Lavalin ainutlaatuinen nitriilin suorituskykyluokka korkeisiin lämpötiloihin.

Maksimi käyttölämpötila

Lämpötila-alue 0-100°C

 

0

25

50

75

100

Arvioitu vuosittainen avaamisten määrä

 

0

3

6

9

12

Arvioitu tiivisteen käyttöikä:

 

Tämä esittely on vain näyte GPredict’-työkalun kattavasta laajuudesta ja kestävästä tarkkuudesta. Hyödynnä GPredict™-työkalun koko teho, jotta saat juuri sinun asennukseesi* perustuvan räätälöidyn tiiviste-ennusteen, ottamalla meihin yhteyttä jo tänään.

*GPredict-ennusteet soveltuvat vain puhdasvesikäyttöön tai sovelluksiin, joissa käytetään muita nesteitä, joilla ei ole kemiallisia vaikutuksia tiivisteisiin.

Alfa Lavalin 360° -huoltopalveluvalikoima

Alfa Laval on maailman johtavin lämpöratkaisujen toimittaja, jolla on yli 130 vuoden kokemus teollisuuslaitteistojen suunnittelusta. Kaikkea tätä asiantuntemusta sekä kattavia sitä tukevia huoltopalveluja on käytetty seuraavan sukupolven tiivisteellisten levylämmönvaihtimien suunnittelussa.

 

Alfa Lavalin 360° -huoltopalveluvalikoima

Etsitkö varaosia tiivisteelliseen levylämmönvaihtimeen?

Etsitkö varaosia tiivisteellisiin levylämmönvaihtimiisi?

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteystietosi

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

 

Alfa Laval 360° -huoltopalveluvalikoimamme sisältää kaikki palvelut, jotka tarvitset pitääksesi levylämmönvaihtimesi suorituskyvyn odottamallasi tasolla kauas tulevaisuuteen:

Aloitus 

Asennus 
Käyttöönotto

Kunnossapito
Kunnostus
Pesupalvelut
Korjaustoimenpiteet
Huoltotyökalut

> Varaosat (kts. yllä oleva lomake)

Tukitoimet
Exclusive Stock -varasto 
Koulutus 
Vianmääritys 
Tekninen dokumentaatio

Parannukset 
Laitteistopäivitykset 
Uudelleensuunnittelu 
Vaihto ja jälkiasennus

Seuranta
Kuntotarkastus
Suorituskykytarkastus