Alfa Laval - Joulutervehdys 2020

Seasons greetings 2020 animated herobanner 1920x480

Aurinkoenergiasta valoa jouluun ja uuteen vuoteen

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika ilmaista sydämellinen kiitoksemme kuluneesta vuodesta kanssanne. Odotamme yhteistyömme jatkuvan menestyksekkäästi myös tulevanakin vuotena 2021. Yhdessä voimme luoda vastuullista kasvua, ja antaa niin ihmisille kuin planeetallemme kirkkaamman tulevaisuuden.

Advancing better. Alfa Lavalin kanssa. Aurinko- ja tuulienergiassa on tulevaisuus. Mutta silloin, kun aurinko ei paista eikä tuuli puhalla, ei myöskään synny energiaa. Alfa Lavalin lämmönvaihtimet mahdollistavat aurinko- ja tuulivoimaloiden sähköenergian muuntamisen lämpöenergiaksi ja sen varastoinnin. Tarvittaessa se voidaan muuttaa uudelleen takaisin sähköenergiaksi. 
Luomme kirkkaampaa ja turvallisempaa tulevaisuutta näinä haastavina aikoina.

Toivotamme kaikille teille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Alfa Laval osallistuu globaaleihin tavoitteisiin

YK:n jäsenvaltiot sopivat 17 kestävän kehityksen tavoitteesta ja niiden saavuttamisesta vuoteen 2030 mennessä. Näihin globaaleihin tavoitteisiin on maailman johtajat sitoutuneet ja nyt myös meidän kaltaisten yritysten on tehtävä osuutemme.

Tutustu miten Alfa Lavalin ydinliiketoiminta vaikuttaa globaaleihin tavoitteisiin


here_no37_640x360.pngTutustu Here-asiakaslehteen nro 37

Uusimmassa HERE-lehtemme painoksessa kerromme muun muassa miten innovatiivinen elintarvikkeiden jalostus muuttaa ötökät hampurilaisiksi sekä uudesta tekniikasta uusiutuvan energian varastoimiseksi. Artikkeleissa kerromme mitä tarkoitamme vastuullisella kasvulla, tarjoamalla sekä ihmisille että planeetallemme hyödyllisiä ratkaisuja. HERE-lehti voitti Ruotsin julkaisupalkinnon vuonna 2019 (Swedish Publishing Prize 2019).

 

Here-asiakaslehti nro 37