Alfa Laval - Nordic events

Tapaa meidät tulevissa tapahtumissa

Oletko kiinnostunut tapaamaan meitä ja oletko utelias siitä, onko Alfa Laval läsnä tapahtumassa, johon aiot osallistua? Tässä luettelemme tulevat tapahtumat, joihin osallistumme. Löydät tietoa siitä mitä aiomme esitellä, mistä löydät meidät ja kuinka voit varata ajan tulla juttelemaan kanssamme.

Odotamme tapaamistasi!

event web 1 blurred

Tulevat tapahtumat

Nor-Shipping 2022

Tapaa meidät Nor-Shipping 2022 -messuilla Oslossa, Norjassa 4.-7.4.2022. Näyttely on erinomainen tilaisuus meri- ja valtameriteollisuudelle kokoontua ja jakaa innovaatioita ja osaamistaan. Löydät meidät osastolta B05-34 valmiina kertomaan lisää innovatiivisista ratkaisuistamme, jotka ajavat kestävää kehitystä ja varmistavat kannattavan liiketoiminnan asiakkaillemme.

norshipping event vignette 2

PulPaper 2022

Tapaa meidät PulPaper tapahtumassa, joka on metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tilaisuus, Helsingissä 29.-31. maaliskuuta 2022. Tapahtuma kokoaa yhteen alan asiantuntijoita ja ammattilaisia jakamaan tietotaitoaan esimerkiksi kestävästä kehityksestä sekä energiatehokkuudesta. Tule kuuntelemaan inspiroivia esityksiä ja osallistu keskusteluun huomisen biotalouden rakentamisesta.

Pulpaper vignette image

Nordbygg 2022

Kohtaa meidät Nordbygg tapahtumassa Tukholmassa, Ruotsissa 26.-29. huhtikuuta 2022. Nordbygg on Pohjois-Euroopan suurin rakennus- ja rakennusteollisuuden kohtaamispaikka, ja se kerää kävijöitä rakennusalalta Ruotsissa, Skandinaviassa, Baltiassa ja muualla Euroopassa. Tapaa meidät osastollamme saadaksesi lisätietoja tarjonnastamme ja siitä, miten edistämme kestävää kehitystä.

Nordbygg vignette image