Alfa Laval - Nordic events

Tapaa meidät tulevissa tapahtumissa

Oletko kiinnostunut tapaamaan meitä ja oletko utelias siitä, onko Alfa Laval läsnä tapahtumassa, johon aiot osallistua? Tässä luettelemme tulevat tapahtumat, joihin osallistumme. Löydät tietoa siitä mitä aiomme esitellä, mistä löydät meidät ja kuinka voit varata ajan tulla juttelemaan kanssamme.

Odotamme tapaamistasi!

event web 1 blurred

Tulevat tapahtumat

DanFish International 2021

Tapaa Alfa Laval tämän vuoden DanFish International -näyttelyssä, joka järjestetään Aalborgissa, Tanskassa 13.-15. lokakuuta 2021. Löydät meidät paikalta E510, valmiina keskustelemaan kanssasi laitteista ja mahdollisuuksista kalastusaluksellesi tai laivastollesi. Toivomme, että tulet paikalle ja opit, kuinka ratkaisumme voivat auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi, vähentämään ympäristövaikutuksia ja alentamaan kalastusaluksesi käyttö- ja ylläpitokustannuksia.

Danfish vignette image 4

PulPaper 2022

Tapaa meidät PulPaper tapahtumassa, joka on metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tilaisuus, Helsingissä 29.-31. maaliskuuta 2022. Tapahtuma kokoaa yhteen alan asiantuntijoita ja ammattilaisia jakamaan tietotaitoaan esimerkiksi kestävästä kehityksestä sekä energiatehokkuudesta. Tule kuuntelemaan inspiroivia esityksiä ja osallistu keskusteluun huomisen biotalouden rakentamisesta.

Pulpaper vignette image

Nordbygg 2022

Kohtaa meidät Nordbygg tapahtumassa Tukholmassa, Ruotsissa 26.-29. huhtikuuta 2022. Nordbygg on Pohjois-Euroopan suurin rakennus- ja rakennusteollisuuden kohtaamispaikka, ja se kerää kävijöitä rakennusalalta Ruotsissa, Skandinaviassa, Baltiassa ja muualla Euroopassa. Tapaa meidät osastollamme saadaksesi lisätietoja tarjonnastamme ja siitä, miten edistämme kestävää kehitystä.

Nordbygg vignette image