Turvallisuus on meillä etusijalla

Yhdessä voimme varmistaa turvallisen työympäristön Alfa Lavalin ja yrityksesi työntekijöille, kun he huoltavat laitteita tiloissasi. Työympäristön turvallisuus on tärkein prioriteettimme, josta emme koskaan tingi.

Teemme kaikkemme onnettomuuksien välttämiseksi ja työskentelemme aina standardiemme ja luotettaviksi todettujen toimintatapojemme mukaisesti turvallisuuden takaamiseksi. Kaikkia Alfa Lavalilla työskenteleviä kannustetaan osallistumaan aktiivisesti turvallisuustyöhömme ja nostamaan esiin asioita, joiden avulla voimme kehittyä paremmiksi.

Turvallisten nostolaitteiden ja työtasojen sekä muiden asianmukaisten laitteiden käyttäminen on yksinkertainen mutta tärkeä askel kohti entistä parempaa turvallisuutta. Oikeilla työkaluilla ja työolosuhteilla emme vain vältä onnettomuuksia, vaan myös varmistamme, että laitteesi huolletaan mahdollisimman tehokkaasti.

madrid service center 640x360
.

Riskinarviointi paikan päällä

Alfa Lavalin työntekijöiden on suoritettava riskinarviointi yhdessä työkohteen työntekijöiden turvallisuudesta vastaavan henkilön kanssa ennen töiden aloittamista työkohteessa. Arvioinnissa on huomioitava muun muassa seuraavat asiat:

.

Stop-Think-Act

Alfa Lavalin työntekijät noudattavat työssään Stop-Think-Act-riskinarviointimallia. Ennen kuin työntekijämme aloittavat työt kohteessa, he noudattavat aina Stop-Think-Act -periaatetta taatakseen kaikkien tehtävään osallistuvien terveyden ja turvallisuuden. Kaikilla työntekijöillämme on oikeus kieltäytyä työstä, jos työturvallisuus on epävarmaa, ja he aloittavat työn vasta kun se on turvallista.

.

working-bench-640x360.jpg

Työpenkki dekanttereille

Työskentely korkealla

Aina työskenneltäessä korkealla (>2m), on käytettävä sopivia laitteita putoamisen, tikkaiden kaatumisen, esineiden putoamisen jne. välttämiseksi. Tätä käytäntöä on noudatettava kaikissa tilanteissa, joissa Alfa Lavalin työntekijät, vuokratyöntekijät, urakoitsijat tai vierailijat työskentelevät tai seisovat korkealla (esimerkiksi työskennellessään Alfa Lavalin tuotteiden päällä, käydessään rakennuksen katolla tai kiivetessään tikkaita tarkastusta varten).

Työympäristö

On tärkeää, että alla on vakaa alusta, kun huolletaan konetta tai tehdään muita töitä koneen parissa. Epävakailla tikkailla kulkeminen työkalujen ja osien kanssa voi johtaa onnettomuuksiin, joissa syntyy henkilö- ja laitevahinkoja. Suosittelemme, että kaikkiin koneisiin asennetaan vakaa työtaso, jonka työkorkeus on 80 cm, jotta kaikkien koneiden parissa työskentelevien turvallisuus on taattu.

.

Työtaso ja nostotyökalut

Alfa Lavalin dekantterityötaso on vakaa ja turvallinen alusta dekantterikulholle huollon ajaksi. Työpöydän ansiosta huoltohenkilöstöllä on mukava työasento ja parhaat olosuhteet tehokkaan huollon suorittamiseen.

Tarjoamme myös erityisesti suunniteltuja nostotyökaluja, joiden avulla kuljetinruuvin, rummun tai kuulan käsittely on turvallista ja helppoa oikeanlaisella huoltopöydällä.

Ota yhteyttä, niin toimitamme sinulle juuri oikeat laitteet, jotka tekevät dekantterisi huollosta turvallista ja nopeaa.

lifting-tools-640x360.jpg

Nostotyökalu kuljettimelle ja kulholle

.

Huoltosopimus

Alfa Lavalin huoltosopimuksen avulla varmistat Alfa Laval-dekantterisi erinomaisen suorituskyvyn ja mahdollisimman pienet omistamisen kokonaiskustannukset. Huoltosopimus, joka on mukautettu prioriteetteihisi ja vaatimuksiisi, on ihanteellinen huoltoratkaisu laitteiston alkuperäiseltä valmistajalta.

Lue lisää

.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä huolto-osastoomme osoitteessa: partsandservice.fi@alfalaval.com