Boiler Digital Service rev1 1200x400

Alfa Laval Digital Services Aalborgin kattiloille

Kattiloiden yhdistäminen huolto-osaamisen avulla

Meriteollisuuden haasteet kehittyvät – samoin kuin tekniikat niihin vastaamiseksi. Alfa Laval Aalborg Digital Services on tietopohjainen tapa varmistaa kattilan käyttöaika, parantaa kattilan suorituskykyä ja alentaa kattilan käyttökustannuksia. Luomalla digitaalisen yhteyden kattilajärjestelmiesi ja osaamisemme välille sinä ja miehistösi voitte hyötyä suoraan syvällisestä kattilaosaamisestamme.

.

Tutustu digitaaliseen tarjontaamme

Lue lisää Alfa Lavalin Aalborg-kattiloiden digitaalisista palveluista ja siitä, miten voit hyödyntää niitä. Tämä esite näyttää asennuksen, vaihtoehdot ja edut.

Marine boiler digital service

Miten operatiivisia kuluja (OPEX) voi alentaa tietojen avulla?

Tutustu siihen, miten yhdistetyistä kattilajärjestelmistä saatavat tiedot voivat antaa paremman käsityksen kattilan kuluista ja suorituskyvystä. Tässä tutkimusraportissa selitetään eri mahdollisuuksia.

Download white paper - Boiler digital services 640x360

Miten Alfa Lavalin Aalborg-kattiloiden digitaaliset palvelut toimivat?

Alfa Lavalin Aalborg-kattiloiden digitaaliset palvelut yhdistävät aluksessasi olevan kattilan Alfa Lavalin pilveen ja Alfa Lavalin kattila-asiantuntijoihin. Tarvitset vain pienen asennuksen ja suojatun pääsyn aluksesi satelliittiyhteyden kautta. Asiantuntijamme tekevät yhteistyötä miehistösi kanssa sekä suojaavat ja parantavat kattilatoimintoja kattilasi tietojen avulla. 

阿法拉伐实现船用锅炉数字互联的举措 Alfa Laval's initiative to realize digital interconnection of marine boilers

Contact boiler1 2020 640x360.jpg

 

.

Kattiloiden digitaalinen osaaminen

Jos sinulla on välittömiä fyysisiä tai digitaalisia kattilahuoltotarpeita, ota yhteyttä ympärivuorokautiseen palvelunumeroomme: +46 4636 7700. Jos haluat keskustella Alfa Lavalin Aalborg-kattiloiden digitaalisten palvelujen käyttöönotosta, ota yhteyttä digitaaliasiantuntijoihimme alla olevaan osoitteeseen.

Ota yhteyttä digitaaliasiantuntijoihimme

theconnectedboiler@alfalaval.com