Lämmönvaihtimien kunnostus

Pidennä laitteen käyttöikää merkistä riippumatta  

Alfa Lavalilla huollamme ja kunnostamme kaikkien merkkien levylämmönvaihtimia palauttaen ne uudenveroiseen kuntoon. Yhtenä maailman johtavista levylämmönvaihtimien valmistajista tiedämme, kuinka ylläpitää laitteesi varmistaen korkean ja luotettavan suorituskyvyn.

Yli sadassa Alfa Lavalin huoltokeskuksessa eri puolilla maailmaa tarjotaan erilaisia kunnostuspalveluja, jotka tehostavat laitteistosi suorituskykyä, pidentävät sen käyttöikää ja varmistavat turvallisen ja tehokkaan toiminnan. 

Pesu, murtumien etsintä, uudelleenkokoaminen uusilla tiivisteillä, painetestit ja viallisten levyjen vaihtaminen ovat vain joitakin niistä asioista, joissa voimme auttaa. Annamme myös suosituksia muista lämmönvaihtimien huoltotoimista. Voit räätälöidä oman palvelupakettisi tai valita valmiin paketin levyämmönvaihtimien korjausta ja huoltoa varten. 

Toiminta 

Asiantuntijamme:

  • ehdottavat kunnostusratkaisuja, jotka täyttävät vaatimuksesi huollon keston, budjetin ja käyttötarkoituksen suhteen
  • noudattavat toimiviksi todettuja menettelytapoja ottaen tiukimmat laatu- ja terveysmääräykset huomioon
  • käyttävät alkuperäisiä varaosia

 

Alfa Laval Integrity Test -eheystesti

Alfa Lavalin Integrity test voi havaita mikroskooppiset halkeamat ja materiaalin pilaantumisen ennen haitallisten vuotojen kehittymistä. Nämä tiedot antavat sinulle yksityiskohtaisen yleiskatsauksen levyjen ja tiivisteiden kunnosta, ja voit ryhtyä toimenpiteisiin laitteiden suojaamiseksi ja huoltoa varten. Lue lisää tuotesivulta (FIN)

Levylämmönvaihtimien kunnostus ja korjaus